Digital clock

Saturday, April 30, 2011

cerita budak bilik aku ( teratai)

4/1/2011
merupakan hari pertama dengan kawan2 ku memula daftar asrama dengan subjek....memang seronok sebab lama x dengar cerita masing2....semuanya permulaan cerita sendiri...dalam masa yang sama setiap dalam ada budak junior....shasha,,atiqah,,efa...mereka pada awalnya macam sombong tp hakikatnya ok ape,,,boleh masuk kepala dengan seniornya....semakin lama kami satu bilik menjadi rapat....layan semua pe yang berlaku dalam bilik ni.....dalam bilik teratai memang ramai yang duduk dalam 12orang....hari pertama boleh dikatekan seronok....tp hari seterus keseronokannya sementara....aku sendiri pun x pasti pasal dan mengapa..????apa salah kiteorg pun x tau???alih2 timbul sifat kebencian pada bilik kami....nak cakap die senior pun jge baru sem 3..tp kami paling senior dari dieorang...tp punye berlagak macam up to date dari kiteorang semua...da lah sombong,,,,bajet pandai.....da lah buat laluan sendiri...nak masuk pun ikot pintu tandas...ingat bagus sangat buat perangai macam....terpaksa ikot laluan terbetol...kalau tegurkan kecik hati....nanti hati ada yang kena serbu dengan kiteorang....kesabaran kiteorang ada had nya...jangan sangka diam kami semua x berani...tunggu je lah nanti ada yang  kena dengan kami... 

No comments:

Post a Comment